Op zoek naar een acupunctuurpraktijk in Noord-Brabant?

Heb je last van bepaalde gezondheidsklachten? Ben je zwanger en heb je veel last van zwangerschapsmisselijkheid? Of heb je bijvoorbeeld pijnklachten aan de gewrichten of veel last van bepaalde bijwerkingen van medicatie? Wellicht kan acupunctuur jou helpen om deze gezondheidsklachten te verminderen zodat jij je weer fitter en gezonder voelt. Bij Acupunctuurpraktijk Mierlo ga ik samen met jou op zoek naar het herstellen van de balans van jouw lichaam en geest. Ben je benieuwd wat acupunctuur bij Acupunctuurpraktijk Mierlo voor jou kan betekenen? Lees dan verder!

Acupunctuurpraktijk Mierlo

Door het volgen van zowel een opleiding in de Chinese Geneeswijze als de westers medische opleiding, worden bij Acupunctuurpraktijk Mierlo zowel de invalshoeken van de oosterse als van de westerse geneeswijze naast elkaar gelegd. Door mijn grote interesse in voeding en welzijn, heb ik mijn verdiept in de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) en heb ik ondertussen al vele jaren ervaring in het toepassen van acupunctuur.

Acupunctuurpraktijk Mierlo is gevestigd in Mierlo, maar heeft klanten uit de hele omgeving, denk bijvoorbeeld aan Geldrop, Lierop en Deurne. En komen er veel klanten uit Helmond, Eindhoven, Nuenen en Stiphout naar de praktijk. Ons acupunctuurpraktijk in Noord-Brabant is toegankelijk voor iedereen.

Wat is acupunctuur?

Acupunctuur is een traditionele Chinese geneeskundige behandelmethode waarbij naalden op de acupunctuurpunten in het lichaam worden gestoken. Het kan verlichting geven bij veel verschillende aandoeningen en gezondheidsklachten. Heb je bijvoorbeeld last van een bepaalde allergie of heb je tijdens je zwangerschap veel last van zwangerschapsmisselijkheid? Heb je chronische pijn aan je gewrichten? Of voel je je niet fit en moe, maar is er geen duidelijke medische oorzaak? In veel gevallen is acupunctuur een geschikte therapie omdat het invloed heeft op de gehele energiehuishouding, waardoor je je snel fitter en gezonder voelt.

Daarnaast heeft acupunctuur (bijna) geen bijwerkingen en heeft het een algehele preventieve werking omdat het een positief effect heeft op het welzijn van de mens. Acupunctuur vergroot de natuurlijke weerstand, verhoogt de pijngrens én stimuleert de levenslust!

Wanneer is acupunctuur geschikt?

Acupunctuur kan bij veel verschillende gezondheidsklachten als therapie worden gebruikt. Bij bepaalde aandoeningen, zoals kanker, chronische ziektes of anatomische afwijkingen, zal acupunctuur het probleem niet verhelpen, maar kan het wel baat bieden door symptomen als pijn en vermoeidheid verminderen of zelfs wegnemen. Na bijvoorbeeld een ongeluk of bij (blijvend) letsel kan acupunctuur verlichting bieden wat leidt tot een beter en sneller herstel.

De World Health Organization heeft een lijst samengesteld met aandoeningen en gezondheidsklachten, waarop acupunctuur een bewezen positief effect heeft en waarbij acupunctuur als geschikte geneeswijze gebruikt kan worden.

Neem contact op met Acupunctuurpraktijk Mierlo in Noord-Brabant

Naast het feit dat acupunctuur een positieve invloed heeft op uw lichaam en geest, kan je bij Acupunctuurpraktijk Mierlo ook terecht voor voedingsadvies of Tuina (Chinese massages). Zit je niet lekker in je vel en wil je afvallen met behulp van acupunctuur? Wil je gezonder gaan leven en stoppen met roken met behulp van acupunctuur? Of wil je je lichaam meer in balans brengen door acupunctuur te combineren met een massage en yoga?

Door mijn vele jaren ervaring in het behandelen van gezondheidsklachten door middel van acupunctuur, het geven van massages en het aanbieden van voedingsadvies, help ik je graag met het herstellen van de balans in jouw lichaam en geest!

Heb je nog vragen?

Ben je benieuwd wat acupunctuur voor jou tijdens je zwangerschap kan betekenen? Heb je gezondheidsklachten en wil je weten of acupunctuur jou kan helpen? Of wil je meer informatie over acupunctuurpraktijk Mierlo? Neem dan gerust contact met mij op en ik beantwoord graag al je vragen.

Contact opnemen Direct bellen

Gezondheidsklachten

Je kunt bij mij terecht voor de behandeling van diverse fysieke en mentale klachten.

Behandeling

Ik stem de behandeling af op jouw specifieke klachten. Ik maak daarbij gebruik van Acupunctuur, NAET, Qi Gong, voedingsadvies en coaching.

Over Nicole

Ik ben acupuncturist en heb mijn opleiding in Traditionele Chinese Geneeswijze gevolgd in Nederland en België en blijf geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen.

Contactgegevens
phone 06-20422007
address Cruijsberg 8, 5731 CW Mierlo