Acupunctuur in Nuenen

Heb je last van gezondheidsklachten? Misschien wil je afvallen, maar lukt dat niet zo goed? De oplossing hiervoor is acupunctuur in Nuenen(Mierlo). Uiteraard is het wel belangrijk dat je bij een praktijk kiest die je echt 100% kan helpen (Ik kan geen 100% garantie bieden). Acupunctuurpraktijk Mierlo staat voor je klaar om je te helpen. Nicole, oprichter van Acupunctuurpraktijk Mierlo, kijkt samen met jou naar de juiste oplossingen om zo het balans weer te herstellen. Jouw lichamelijke klachten zullen voorspoedig afnemen en uiteindelijk verdwijnen. Acupunctuur is goed in te zetten voor diverse klachten. Graag kijken we samen met jou naar jouw lichamelijke klachten, doelen en het gewenste resultaat!

Waarom acupunctuur in Nuenen?

Misschien heb je last van hoofdpijn, pijn op de borst, gewrichten, huidklachten of iets anders. Acupunctuur kan voor diverse klachten worden ingezet. Voor verdere gezondheidsklachten kun je denken aan:

  • Allergieën;
  • Gynaecologische klachten;
  • Interne klachten;
  • Keel-, neus- en oorklachten;
  • Klachten bij kinderen;
  • Luchtwegen;
  • Spijsvertering;
  • Verslavingen;
  • En veel meer.

Kortom: acupunctuur in Nuenen helpt bij veel klachten. Acupunctuur verhoogt de weerstand van het lichaam en vermindert de pijn. Bovendien maakt het ook dat het lichaam de gevolgen van bijvoorbeeld stress makkelijk kan neutraliseren. Bij Acupunctuurpraktijk Mierlo ben je hiervoor zeker aan het juiste adres. Je kunt ook kiezen voor een totale behandeling. Een holistische benadering waarin we kijken naar het totaal. Dit betekent dat we ook leefstijl en voeding meenemen: voedingsadvies en acupunctuur. Dan heb je direct alles in één keer.

Wat is acupunctuur?

Ben je (nog) onbekend met acupunctuur? Acupunctuur is onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeswijze (TCM). Het wordt al duizenden jaren toegepast. Wij leggen de Oosterse én Westerse invalshoeken naast elkaar om zo tot het gewenste resultaat te komen. Steeds meer mensen zetten acupunctuur in om klachten tegen te gaan. In eerste instantie was dit voornamelijk bij chronische klachten (migraine en slaapproblemen), maar tegenwoordig wordt het ook gebruikt voor het hervinden van een verstoorde balans. Tijdens een behandeling wordt uiteraard altijd gebruikgemaakt van steriele naalden. Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel.

Bel ons direct!

Bevind je je in een burn-out, heb je last van stress of herken je je in de genoemde lichamelijke klachten? Zet dan acupunctuur in Nuenen in om ervoor te zorgen dat je snel weer pijn- of stressvrij bent. Heb je nog een vraag of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op!

Contact opnemen Direct bellen

Gezondheidsklachten

Je kunt bij mij terecht voor de behandeling van diverse fysieke en mentale klachten.

Behandeling

Ik stem de behandeling af op jouw specifieke klachten. Ik maak daarbij gebruik van Acupunctuur, NAET, Qi Gong, voedingsadvies en coaching.

Over Nicole

Ik ben acupuncturist en heb mijn opleiding in Traditionele Chinese Geneeswijze gevolgd in Nederland en België en blijf geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen.

Contactgegevens
phone 06-20422007
address Cruijsberg 8, 5731 CW Mierlo