Behandeling

Wil je ervaren wat het voor jou kan betekenen?

Wilt u een acupunctuurbehandeling?

Voor het eerste afspraak ontvangt u een vragenlijst ter voorbereiding op het eerste consult. Tijdens het eerste consult bespreken we een behandelplan en starten we met de eerste behandeling.

De behandelingen bestaan uit een combinatie van acupunctuur, Qi Gong en/of voedingsadvies.

Bij de vervolgconsulten begin ik met een kort vraaggesprek en de pols en de tong worden nauwkeurig bekeken. De behandeling pas ik aan op de gesteldheid van de cliënt op dat moment. Dat maakt de behandeling effectiever.

De frequentie en het aantal behandelingen zijn afhankelijk van de aard van de aandoening, de vitaliteit van de cliënt en het soort behandeling.

Tarieven voor een acupunctuurbehandeling

Tarieven (geldig vanaf 1 januari 2024):

Acupunctuurbehandeling € 73,-
Verkort consult volwassenen € 57,50
Vervolgconsult kinderen <9 jaar € 50,-

U hebt geen verwijzing nodig van de huisarts.
Kijk in de voorwaarden van de ziektekostenverzekering of en tot welk bedrag de behandelingen vergoed worden. De behandelingen vallen onder ‘Alternatieve geneeswijzen’. Vergoedingen 2024
De kosten betaalt u direct na de behandeling met pin. Na ieder consult ontvangt u een factuur per mail die u bij de ziektekostenverzekeraar kunt indienen.

Verhinderd?
Hebt u een afspraak en bent u verhinderd? Als u de afspraak 24 uur van te voren afzegt dan zijn er geen kosten verbonden aan de afzegging.
Als een behandeling niet tijdig wordt geannuleerd wordt er 75% verzuimtarief gerekend.

Klachten:
Bent u niet tevreden over het verloop van het consult bij Acupunctuurpraktijk Mierlo? Bespreek dat met me. Mochten we samen niet tot een oplossing komen, dan kunt u een klacht indienen bij de klachtenfunctionaris van de beroepsvereniging Zhong. Mocht u met hulp van de klachtenfunctionaris het geschil niet oplossen, dan zal de klachtenfunctionaris u doorverwijzen naar De SCAG, het kenniscentrum voor klachten en geschillen in de complementaire zorg.

Dossierplicht:
Op grond van de Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst (WGBO) ben ik verplicht een medisch dossier bij te houden. Per consult plaats ik medische administratieve gegevens in het dossier. Deze registratie valt binnen de Wet Kwaliteit Klachten geschillen en zorg (Wkkgz).  Acupunctuurpraktijk Mierlo is aangesloten bij een erkende beroepsvereniging, genaamd Zhong.Maak direct een afspraak of bel Nicole via 06-20422007. U kunt rekenen op onze persoonlijke aandacht en tijd.

Afspraak maken bij Acupunctuurpraktijk Mierlo

Nicole, oprichter van Acupunctuurpraktijk Mierlo, kijkt graag samen met u naar de juiste oplossingen om uw balans weer te herstellen. Het doel van Nicole is om ervoor dat zorgen dat lichamelijke klachten zo snel mogelijk verminderen en uiteindelijk natuurlijk ook weggaan. Acupunctuurpraktijk Mierlo is aangesloten bij een erkende beroepsvereniging, genaamd Zhong. Maak direct een afspraak of bel Nicole via 06-20422007 .

Contact opnemen Direct bellen