Behandeling

Wil je ervaren wat het voor jou kan betekenen?

Wilt u een acupunctuurbehandeling?

Het eerste consult duurt 60-75 minuten. Tijdens dit consult ligt de nadruk op het verzamelen van informatie over de gezondheid van de cliënt nu en in het verleden. Ook bespreken we een behandelplan en starten we met de eerste behandeling.

De behandelingen bestaan uit een combinatie van acupunctuur, NAET, Qi Gong en/of voedingsadvies.

Vervolgconsulten duren 40-50 minuten. Ik begin met een kort vraaggesprek en de pols en de tong worden nauwkeurig bekeken. De behandeling pas ik aan op de gesteldheid van de cliënt op dat moment. Dat maakt de behandeling effectiever.

De frequentie en het aantal behandelingen zijn afhankelijk van de aard van de aandoening, de vitaliteit van de cliënt en het soort behandeling.

Tarieven voor een acupunctuurbehandeling

Tarieven (geldig vanaf 1 januari 2018):

Intake en eerste consult€ 70,-
Vervolg consult€ 57,-
Vervolgconsult kinderen <9 jaar€ 40,-

Je hebt geen verwijzing nodig van de huisarts.
Kijk in de voorwaarden van de ziektekostenverzekering of en tot welk bedrag de behandelingen vergoed worden. De behandelingen vallen onder ‘Alternatieve geneeswijzen’. Vergoedingen 2018
De kosten betaal je direct na de behandeling met pin. Na ieder consult ontvang je een factuur per mail die je bij de ziektekostenverzekeraar kunt indienen.

Verhinderd?
Heb je een afspraak en kun je niet? Als je de afspraak 24 uur van te voren afzegt dan zijn er geen kosten verbonden aan de afzegging.
Als een behandeling niet tijdig wordt geannuleerd wordt er 75% verzuimtarief gerekend.

Klachten:
Ben je niet tevreden over het verloop van het consult bij Acupunctuurpraktijk Mierlo? Bespreek dat met me. Mochten we samen niet tot een oplossing komen, dan kun je een klacht indienen bij de beroepsvereniging Zhong. Ook kun je je rechtstreeks wenden tot de Klachtencommissie Alternatieve Behandelwijzen.

Dossierplicht:
Op grond van de Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst (WGBO) ben ik verplicht een medisch dossier bij te houden. Per consult plaats ik medische administratieve gegevens in het dossier. Deze registratie valt binnen de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP). Binnen Acupunctuurpraktijk Mierlo wordt zeer zorgvuldig omgegaan met de gegevens van cliënten. Er zullen nooit gegevens worden verstrekt aan derden zonder toestemming van de cliënt.

Afspraak maken bij Acupunctuurpraktijk Mierlo

Nicole, oprichter van Acupunctuurpraktijk Mierlo, kijkt graag samen met jou naar de juiste oplossingen om jouw balans weer te herstellen. Het doel van Nicole is om ervoor dat zorgen dat lichamelijke klachten zo snel mogelijk verminderen en uiteindelijk natuurlijk ook weggaan. Acupunctuurpraktijk Mierlo is aangesloten bij een erkende beroepsvereniging, genaamd Zhong en is aangesloten bij NAET. Maak direct een afspraak of bel Nicole via 06-20422007 .

Contact opnemen