Acupunctuur in Deurne

Wist je dat acupunctuur tegen veel klachten helpt? Misschien heb je last van zwangerschapsmisselijkheid, veel hoofdpijn, stress of iets anders? Acupunctuur in Deurne is hiervoor zeker een aanrader. Je kunt hiervoor terecht bij Acupunctuurpraktijk Mierlo. Nicole, oprichter van Acupunctuurpraktijk Mierlo, kijkt graag samen met jou naar geschikte oplossingen om jouw balans weer te herstellen. Het doel van Nicole is om ervoor te zorgen dat lichamelijke klachten zo snel mogelijk verminderen en uiteindelijk natuurlijk ook weggaan. Dat is een groot voordeel! Wanneer je acupunctuur in Deurne inzet, ga je al snel merken dat je weer fitter en energieker wordt. Wij hanteren een persoonlijke benadering. Dit vinden we namelijk erg belangrijk. Daarnaast hebben we jarenlang ervaring en beschikken we over veel kennis. Bij ons ben je dus zeker aan het juiste adres. Acupunctuurpraktijk Mierlo is aangesloten bij een erkende beroepsvereniging, genaamd Zhong en is aangesloten bij NAET.

Waarom acupunctuur in Deurne?

Acupunctuur helpt bij verschillende klachten. Denk bijvoorbeeld aan klachten zoals last van je gewrichten, hoofdpijn, buikpijn, pijn op de borst enzovoorts. Daarnaast heeft acupunctuur in Deurne ook een preventieve werking. Het kan veel klachten voorkomen. Voor verdere gezondheidsklachten kun je denken aan:

 • Allergieën;
 • Gynaecologische klachten; overgangsklachten
 • Stress, burn-out;
 • Slaapproblemen;
 • Zwanger worden;
 • Interne klachten;
 • Keel-, neus- en oorklachten;
 • Leefstijladvies;
 • Klachten bij kinderen;
 • Luchtwegen;
 • Spijsvertering;
 • Verslavingen;
 • En veel meer.

Acupunctuur in Deurne zorgt ervoor dat veel klachten voorkomen worden, afnemen of weggaan. Het heeft dus zeker een positieve in vloed op je. Je verhoogt je natuurlijke weerstand, de pijngrens en het stimuleert de levenslust. Binnen Acupunctuurpraktijk Mierlo worden verschillende behandeltechnieken toegepast, zoals de klassieke acupunctuur, ooracupunctuur, tuina (Chinese massage), qi gong, voedings- en leefstijladvies, NAET en meer.

Wat is acupunctuur?

Acupunctuur is onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeswijze (TCM). Bij ons worden de Oosterse én Westerse invalshoeken naast elkaar gelegd om zo tot het gewenste resultaat te komen. Veel mensen kiezen ervoor om acupunctuur in te zetten om bepaalde klachten tegen te gaan of te voorkomen. Niet alleen bij chronische klachten, zoals migraine en slaapproblemen, maar ook voor het hervinden van een verstoorde balans. Bovendien wordt het vaak (gedeeltelijk) vergoed door ziektekostenverzekeraars in geval van een aanvullende verzekering. Een tip om dit dus altijd te controleren.

Neem contact op!

Heb je last van stress, depressiviteit of een chronische klacht? Wellicht wil je zwanger worden, maar lukt het niet? Acupunctuur in Deurne kan je voor diverse doeleinden inzetten. Acupunctuurpraktijk Mierlo heeft een techniek NAET die mogelijk geschikt voor je kan zijn. Bij ons wordt gekeken vanuit holistische benadering. Zo bekijken we wat de beste oplossing voor jou is. Je kunt rekenen op onze persoonlijke aandacht en tijd. Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Contact opnemen Direct bellen

Gezondheidsklachten

Je kunt bij mij terecht voor de behandeling van diverse fysieke en mentale klachten.

Behandeling

Ik stem de behandeling af op jouw specifieke klachten. Ik maak daarbij gebruik van Acupunctuur, NAET, Qi Gong, voedingsadvies en coaching.

Over Nicole

Ik ben acupuncturist en heb mijn opleiding in Traditionele Chinese Geneeswijze gevolgd in Nederland en België en blijf geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen.

Contactgegevens
phone 06-20422007
address Cruijsberg 8, 5731 CW Mierlo