Werkt acupunctuur tegen stress?

Heb je veel last van stress door een continue hoge werkdruk? Zit je niet lekker in je vel en heb je last van sombere gevoelens? Heb je het gevoel dat jouw energiereserve aan het opraken is? In een drukke en veeleisende maatschappij waarin wij leven komt het fenomeen burn-out en depressie veel voor. Door een langdurige overbelasting kunnen al je energiereserves opraken en komt er een moment waarop je geen reserves meer hebt: een burn-out.

Is dit herkenbaar voor jou en wil je je weer fit en gezond voelen? Acupunctuurpraktijk Mierlo helpt mensen die last hebben van stressklachten, een burn-out of een depressie door het toepassen van acupunctuur.

Wat doet acupunctuur bij stress?

Wanneer je te maken hebt met een continu gevoel van stress, een constante hoge werkdruk, overbelasting op je energie, slapeloosheid of andere emotionele en lichamelijke klachten die gepaard gaan met stress, kun je op den duur in een burn-out terecht komen. Bij een burn-out is je hele lichaam uit balans en zijn veel processen in je lichaam verstoord door een langdurig verhoogd niveau aan stresshormonen, zoals cortisol, in je lichaam. Met behulp van acupunctuur wordt de balans in jouw lichaam en geest weer hersteld. Het verhoogde niveau aan stresshormonen wordt door middel van acupunctuur verlaagd, waardoor de processen in het lichaam zich weer kunnen herstellen. Door het toepassen van acupunctuur wordt als het ware de chronische spanning in het lichaam doorbroken en kan je hoofd tot rust komen.

Daarnaast heeft acupunctuur een positief effect op de energiereserves. Bij een burn-out zijn alle reserves op raakt en is de energiestroom in je lichaam verstoord. Met behulp van acupunctuur kunnen eventuele blokkades worden opgeheven en helpt het om de energievoorraad weer op te bouwen. Door de energiestroom in het lichaam weer in balans te brengen zullen ook de emotionele en lichamelijke klachten verminderen.

Heel erg tevreden over de behandelingen.
Kom er helemaal tot rust. Ze stelt je op je gemak, weet waar ze over praat en geeft goede adviezen.. Een echte aanrader!

Fysieke en emotionele klachten

Bij een burn-out zijn er zowel fysieke als emotionele klachten. Het gevoel van uitputting gaat vaak gepaard met depressieve gevoelens. Door het toepassen van acupunctuur wordt zowel het lichaam als de geest weer in balans gebracht. Het lichaam en de geest wordt namelijk als één geheel gezien. Heb je dus last van stressklachten of een burn-out? Of zit je niet lekker in je vel door depressieve gevoelens?

Acupunctuur helpt jou om de energiestroom in jouw lichaam en geest weer te herstellen bij een depressie of een burn-out. Per cliënt verschilt het hoeveel behandelingen er nodig zijn om volledig te herstellen, maar de meeste cliënten geven aan na de eerste keer al verbetering te ervaren omdat zij zich minder onrustig voelen en verschillende lichamelijke klachten afnemen.

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Wil je acupunctuur toepassen tegen jouw burn-out of depressie? En wil je weten wat voor jou de mogelijkheden zijn bij Acupunctuurpraktijk Mierlo? Neem dan gerust contact op! Acupunctuurpraktijk Mierlo is gevestigd in Mierlo, maar heeft cliënten uit de hele omgeving, denk bijvoorbeeld aan Geldrop, Someren, Moorsel, Lierop, Vlierden en Deurne. En komen er veel cliënten uit Helmond, Eindhoven, Nuenen en Stiphout naar de praktijk.

Contact opnemen Direct bellen

Gezondheidsklachten

Je kunt bij mij terecht voor de behandeling van diverse fysieke en mentale klachten.

Behandeling

Ik stem de behandeling af op jouw specifieke klachten. Ik maak daarbij gebruik van Acupunctuur, NAET, Qi Gong, voedingsadvies en coaching.

Over Nicole

Ik ben acupuncturist en heb mijn opleiding in Traditionele Chinese Geneeswijze gevolgd in Nederland en België en blijf geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen.

Contactgegevens
phone 06-20422007
address Cruijsberg 8, 5731 CW Mierlo