Acupunctuur in Someren

Regelmatig komt het voor dat men al enige tijd rondloopt met klachten. Soms is het lastig om te komen tot een geschikte oplossing. Wist je dat acupunctuur in Someren hiervoor een mogelijke oplossing kan zijn? Acupunctuur is namelijk in te zetten bij meerdere klachten. Je kunt bijvoorbeeld denken aan zwangerschapsmisselijkheid, maar ook voor hulp bij afvallen of misschien heb je al lang last van hoofdpijn? Je kunt terecht bij Acupunctuurpraktijk Mierlo. Nicole, oprichter van Acupunctuurpraktijk Mierlo, kijkt graag samen met jou naar geschikte oplossingen om jouw balans weer te herstellen. Het doel van Nicole is om ervoor te zorgen dat lichamelijke klachten zo snel mogelijk verminderen en uiteindelijk natuurlijk ook weggaan. Wanneer je acupunctuur in Someren inzet, zal je al snel merken dat je fitter en energieker wordt. Acupunctuurpraktijk Mierlo is aangesloten bij een erkende beroepsvereniging, genaamd Zhong en is aangesloten bij NAET.

Waarom acupunctuur in Someren?

Zoals je zojuist hebt gelezen helpt accupunctuur bij verschillende klachten. Denk aan klachten zoals last van je gewrichten, hoofdpijn, buikpijn, stress, pijn op de borst en dergelijke. Daarnaast heeft acupunctuur in Someren ook een preventieve werking. Het kan veel klachten voorkomen. Voor verdere gezondheidsklachten kun je denken aan:

 • Allergieën;
 • Gynaecologische klachten; overgangsklachten
 • Stress, burn-out;
 • Keel-, neus- en oorklachten;
 • Slaapproblemen;
 • Zwanger worden;
 • Luchtwegen;
 • Interne klachten;
 • Leefstijladvies;
 • Klachten bij kinderen;
 • Spijsvertering;
 • Verslavingen;
 • En veel meer.

Acupunctuur in Someren zorgt ervoor dat veel klachten voorkomen worden, afnemen en uiteindelijk ook weggaan. Het heeft zeker een positieve in vloed op je. Je krijgt een natuurlijke weerstand, het verhoogt de pijngrens en het stimuleert de levenslust. Binnen Acupunctuurpraktijk Mierlo worden meerdere behandeltechnieken toegepast, zoals de klassieke acupunctuur, ooracupunctuur, tuina (Chinese massage), qi gong, voedings- en leefstijladvies, NAET en meer.

Wat is acupunctuur?

Ben jij al bekend met acupunctuur? Acupunctuur is onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeswijze (TCM). We kiezen ervoor om de Oosterse én Westerse invalshoeken naast elkaar te leggen, om zo tot het gewenste resultaat te komen. Veel mensen kiezen ervoor om acupunctuur in te zetten om bepaalde klachten tegen te gaan of te voorkomen. Niet alleen bij chronische klachten, zoals migraine en slaapproblemen, maar ook voor het hervinden van een verstoorde balans. Bovendien wordt het vaak (gedeeltelijk) vergoed door ziektekostenverzekeraars in geval van een aanvullende verzekering. Kijk dit dus altijd na.

Neem contact op!

Last van depressiviteit, pijn of iets anders? Acupunctuur in Someren kunt u voor diverse doeleinden inzetten. Acupunctuurpraktijk Mierlo heeft een techniek NAET (toevoegen: bij allergieën en intolleranties) die mogelijk geschikt voor je kan zijn. Bij ons wordt altijd gewerkt vanuit holistische benadering en zo bekijken we wat de beste oplossing voor je is. Je kunt rekenen op onze persoonlijke aandacht en tijd.

Voor mij is acupunctuur een openbaring waarbij ik heb geleerd dat een term “hier kan ik niets meer aan doen” van de huisarts, niet per definitie wil zeggen dat er geen andere mogelijkheden meer zijn. Ik wil daarom Nicole bij iedereen van harte aanbevelen. Ze is erg bekwaam, ze luistert goed en weet snel je vertrouwen te winnen. Daarnaast geeft ze een erg goede uitleg over datgene wat ze gaat doen, zodat je weet welke reacties je eventueel kunt verwachten. Sommige kwaaltjes hebben betrekking op de kwaliteit van je leven. Als deze vervolgens door Nicole worden verholpen kun je stellen dat Nicole medeverantwoordelijk is voor de verbeterde kwaliteit van mijn leven. Nicole: Heel hartelijk dank hiervoor!!

Contact opnemen Direct bellen

Gezondheidsklachten

Je kunt bij mij terecht voor de behandeling van diverse fysieke en mentale klachten.

Behandeling

Ik stem de behandeling af op jouw specifieke klachten. Ik maak daarbij gebruik van Acupunctuur, NAET, Qi Gong, voedingsadvies en coaching.

Over Nicole

Ik ben acupuncturist en heb mijn opleiding in Traditionele Chinese Geneeswijze gevolgd in Nederland en België en blijf geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen.

Contactgegevens
phone 06-20422007
address Cruijsberg 8, 5731 CW Mierlo