Acupunctuur zwangerschap

Wil je zwanger worden, maar wil het niet lukken? Je kunt hiervoor acupunctuur inzetten. Acupunctuur is onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeswijze. Er worden dunne naalden gebruikt die op bepaalde punten in het lichaam geplaatst worden. Hiermee kunnen energieën worden afgeremd of juist worden gestimuleerd. Het is geheel pijnloos: je voelt er niets van. Acupunctuur kan helpen bij het zwanger worden. Je kunt bijvoorbeeld denken aan diverse vruchtbaarheidsproblemen, zoals endometriose, problemen met de eierstokken of eileiders, miskramen en/of verminderde zaadkwaliteit. Soms wordt er geen oorzaak gevonden waarom zwanger worden niet lukt. Ook acupunctuur geeft geen garanties, maar het zorgt wel voor een toename in vruchtbaarheid en om daarbij kalm en gezond te zijn.

Acupunctuur bij vrouw

Indien je als vrouw acupunctuur wilt om het zwanger worden te stimuleren, wordt eerst de menstruatiecyclus gereguleerd. Het kan erg vervelend zijn als u onregelmatig ongesteld bent of bijvoorbeeld veel bloed verliest. Dit kan betekenen dat een bepaald evenwicht verstoord is. Acupunctuur kan helpen om dit te herstellen. Daarnaast is het tevens mogelijk om acupunctuur in te zetten voor wanneer je last hebt van zwangerschapsmisselijkheid, als je al wel zwanger bent.

Acupunctuur bij man

Uiteraard kan de acupunctuur ook worden gedaan bij mannen. Acupunctuur heeft een positief effect op spermakwaliteit. Door de verbetering van het zaad heeft dit ook weer goede gevolgen voor de vruchtbaarheid.

Waarom acupunctuur voor zwangerschap?

Indien je acupunctuur inzet bij een zwangerschap, wordt gekeken naar het reguleren van de cyclus, maar ook de stimulatie van de bloedcirculatie in de eierstokken of baarmoeder. Het is belangrijk dat je geen stress hebt en dat je je immuunsysteem versterkt.

Ik ben bevallen van ons tweede Zoontje . Na een pijnloze badbevalling thuis van slechts 1:45 uur.
Voorafgaand aan de bevalling bij Nicole geweest voor accupunctuur. Naast dat ik een super fijne bevalling had heeft het me ook geholpen om te ontspannen tijdens de zwangerschap en verliep mijn herstel heel vlot.
Acupunctuur Mierlo is een aanrader!!! 🙂

Daarnaast kun je acupunctuur ook inzetten voor andere problemen. Hieronder hebben we een aantal voorbeelden op een rijtje gezet:

  • Zwanger worden;
  • Stuitligging;
  • Bevalling voorbereiden;
  • Herstel na bevalling;
  • Gynaecologische klachten; overgangsklachten
  • Stress, burn-out;
  • Hoofdpijn, migraine;
  • Slaapproblemen;
  • Luchtwegen(Keel-, neus- en oorklachten);
  • Interne (spijsverterings-)klachten;

Over ons: Acupunctuurpraktijk Mierlo

Binnen Acupunctuurpraktijk Mierlo worden meerdere behandeltechnieken toegepast, zoals de (klassieke) acupunctuur, ooracupunctuur, qi gong, voedings- en leefstijladvies en meer. Door deze diversiteit is er altijd een oplossing voor jouw klachten.

Ja, ik wil acupunctuur voor zwangerschap!

Wil je gebruikmaken van acupunctuur voor, tijdens of na zwangerschap? Maak dan direct een afspraak bij Acupunctuurpraktijk Mierlo. Samen gaan we aan de slag en kijken we naar de mogelijkheden. Belangrijk om te weten is dat jij altijd centraal staat. Neem dus gerust even contact met ons op!

Contact opnemen Direct bellen

Gezondheidsklachten

Je kunt bij mij terecht voor de behandeling van diverse fysieke en mentale klachten.

Behandeling

Ik stem de behandeling af op jouw specifieke klachten. Ik maak daarbij gebruik van Acupunctuur, NAET, Qi Gong, voedingsadvies en coaching.

Over Nicole

Ik ben acupuncturist en heb mijn opleiding in Traditionele Chinese Geneeswijze gevolgd in Nederland en België en blijf geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen.

Contactgegevens
phone 06-20422007
address Cruijsberg 8, 5731 CW Mierlo