Acupunctuur in Geldrop

Heb je last van stress of gezondheidsklachten en weet je niet precies wat je er tegen moet doen? Acupunctuur in Geldrop helpt bij veel klachten. Je zult je snel weer fitter en energieker voelen. Nicole, oprichter van Acupunctuurpraktijk Mierlo, kijkt graag samen met jou naar de juiste oplossingen om de balans weer te herstellen. Haar doel is om ervoor dat zorgen dat lichamelijke klachten zo snel mogelijk weggaan. Doordat we jarenlang ervaring hebben weten we goed hoe we jou moeten helpen. Bovendien is het belangrijk te vermelden dat we altijd een persoonlijke benadering hanteren. Jij staat centraal en jouw wensen kan je altijd uitspreken. We hebben meer dan 10 jaar ervaring, zijn makkelijk te bereiken en we hebben ruime openingstijden. Daarnaast zijn we aangesloten bij een erkende beroepsvereniging, genaamd Zhong en zijn we aangesloten bij NAET.

Waarom acupunctuur in Geldrop?

Zoals net is toegelicht is acupunctuur inzetbaar voor verschillende klachten. Je kunt denken aan klachten zoals hoofdpijn, buikpijn, pijn op de borst, last van je gewrichten enzovoorts. Daarnaast heeft acupunctuur in Geldrop ook een preventieve werking. Het kan veel klachten voorkomen. Voor verdere gezondheidsklachten kun je denken aan:

 • Allergieën;
 • Stress, burn-out;
 • Gynaecologische klachten; overgangsklachten
 • Zwanger worden;
 • Interne klachten;
 • Slaapproblemen;
 • Keel-, neus- en oorklachten;
 • Klachten bij kinderen;
 • Luchtwegen;
 • Spijsvertering;
 • Leefstijladvies;
 • Verslavingen;
 • En veel meer.

Kortom: acupunctuur in Geldrop helpt bij veel klachten en staat voor jou klaar, wat je situatie ook is. Wanneer je acupunctuur inzet, zal je al snel merken dat het een positieve invloed op je heeft. Het verhoogt je natuurlijke weerstand, de pijngrens en het stimuleert de levenslust. Samen gaan we ervoor! Bij Acupunctuurpraktijk Mierlo ben je zeker aan het juiste adres. Binnen Acupunctuurpraktijk Mierlo worden diverse behandeltechnieken toegepast, zoals de klassieke acupunctuur, ooracupunctuur, tuina (Chinese massage), qi gong, voedings- en leefstijladvies, NAET en meer.

Wat is acupunctuur?

Nog onbekend met acupunctuur? Duidelijk is dat het voor veel klachten kan helpen. Maar hoe is het eigenlijk ontstaan? Acupunctuur is onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeswijze (TCM). Het wordt al duizenden jaren toegepast. Wij leggen de Oosterse én Westerse invalshoeken naast elkaar om zo tot het gewenste resultaat te komen. Steeds meer mensen zetten acupunctuur in om klachten tegen te gaan of te voorkomen. In eerste instantie was dit voornamelijk bij chronische klachten (migraine en slaapproblemen), maar tegenwoordig wordt het ook gebruikt voor het hervinden van een verstoorde balans. We helpen je hier graag bij! En, wist je dat het vaak (gedeeltelijk) vergoed wordt door ziektekostenverzekeraars in geval van aanvullende verzekering? Zeker een tip om dit dus altijd te controleren.

Bel ons direct!

Zit je middenin een burn-out, ervaar je veel stress of heb je een andere klacht? Misschien heb je wel last van zwangerschapsmisselijkheid. Wat je probleem ook is: kom bij Acupunctuur Mierlo en we helpen je graag verder met de acupunctuur in Geldrop. Acupunctuurpraktijk Mierlo heeft een techniek NAET die mogelijk geschikt voor je kan zijn. Wil je zwanger worden of ga je een IUI of IVF traject in? Acupunctuur kan ook hierin een perfecte ondersteuning bieden. Vanuit onze holistische benadering wordt gekeken naar wat we voor jou kunnen betekenen. We nemen altijd de tijd voor je om je rustig uit te leggen wat we voor je kunnen betekenen.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op!

Contact opnemen Direct bellen

Gezondheidsklachten

Je kunt bij mij terecht voor de behandeling van diverse fysieke en mentale klachten.

Behandeling

Ik stem de behandeling af op jouw specifieke klachten. Ik maak daarbij gebruik van Acupunctuur, NAET, Qi Gong, voedingsadvies en coaching.

Over Nicole

Ik ben acupuncturist en heb mijn opleiding in Traditionele Chinese Geneeswijze gevolgd in Nederland en België en blijf geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen.

Contactgegevens
phone 06-20422007
address Cruijsberg 8, 5731 CW Mierlo