NAET

NAET

Een methode waar kennis van acupunctuur, chiropraxie, kineseologie en voedingsleer wordt gecombineerd.

Nambudripad’s Allergy Elimination Techniques

Een effectieve natuurlijke behandeling gericht op het elimineren van allergieën/verstoringen. Aan deze methode ligt gecombineerde kennis ten grondslag van acupunctuur, chiropraxie, kinesiologie en voedingsleer. Om allergieën als hooikoorts, voedselintoleranties en reacties op dieren aan te pakken is NAET de alternatieve geneeswijze bij uitstek.

Nambudripad’s Allergy Elimination Techniques (NAET) is een behandelmethode waarbij spiertesten en acupressuur (zonder naalden) worden gebruikt. Daarmee worden blokkades opgeruimd en het lichaam geharmoniseerd om zo de allergische reactie op te heffen. 

Bij deze behandeling worden de hersenen en het zenuwstelsel als het ware opnieuw geprogrammeerd en de blokkades in de meridianen, veroorzaakt door de verstoring/allergeen, opgelost. Na de behandeling test ik of het probleem op alle niveaus en voor alle organen is opgelost. Na de behandeling mag u een aantal uur niet in aanraking komen met de stof. Om bepaalde tekorten aan te vullen kan het zijn dat ik enkele voedingssupplementen adviseer. Deze supplementen laten de geneeswijze soepeler verlopen.

Contact opnemen Direct bellen