Gastspreker: Nicole Zoontjens

Nicole geeft in voor ieder begrijpelijke taal uitleg over voeding binnen de TCM, uitgaande van de vitale voedingsleer met een link naar de vijf elementen. Wat heeft jouw lichaam rond lunchtijd nodig aan voedingsstoffen om succesvol te kunnen presteren tot je volgende maaltijd. Welke orgaansystemen betrokken zijn bij de spijsvertering en hoe je het best de voor jou juiste energie kan produceren. Ook zal er uitleg worden gegeven over de vijf elementen voedingsleer, eten met de seizoenen mee en de rol van de orgaanklok. Want eten is naast lucht het belangrijkste voedsel voor je motor. En je motor zorgt voor je dagelijkse energie.

Na afloop van het kook en bak en braad avontuur wordt er gezamenlijk geproefd, beoordeeld en worden vooral vragen beantwoord. De insteek is naar je werk met een goed gevulde broodtrommel; waar je lijf blij van wordt, je geest een oppepper van krijgt en jij niet snakt naar de tussendoortjes om energie uit te halen, om de middag door te komen.

Je krijgt alle recepten mee naar huis.

En geen nood we weten als geen ander dat er nooit tijd is om van tevoren uitgebreid voor jezelf te zorgen. Dus, handige tips met betrekking tot timemanagement zodat verantwoord lunchen een haalbare kaart is.

Docent: Jenn Hamers

Jenn begeleidt het praktische element van de workshop en laat je de kunst van het combineren en variëren zelf ervaren. Jenn is naast voedingsdeskundige ook Yoga aplomb docent in Mierlo.

Kookstudio

Proefboerderij Karmijn is een gezellige kookstudio midden in het groen, gelegen in Heusden (gemeente Asten).

Aanmelden:

Datum: Zondag 20 oktober aanvang 11.00 uur tot 14.00 uur
Locatie: Proefboerderij Karmijn, Hollideeweg 3 5725 BH Heusen (gemeente Asten)
Verzorgd door: Jenn Hamer (Docent workshop en docent Aplomb yoga Mierlo), Proefboerderij Karmijn (kookstudio) en Nicole Zoontjens (Acupuncturist)
Prijs: €49,50 per persoon
Aanmelden: Via mail jenn@jennhamers.nl of info@acupunctuurmierlo.nl
Nog vragen? Neem gerust contact op met Jenn Hamers 06-382223794

Contact opnemen Direct bellen