Acupunctuur en afvallen

Ben je hard aan het werk om af te vallen, maar wil het elke keer toch niet lukken? Of weet je eigenlijk niet zo goed waar je moet beginnen? Indien je wilt afvallen is het aan te raden om daarvoor acupunctuur in te zetten. Acupunctuur voor afvallen? Jazeker! Bij Acupunctuurpraktijk Mierlo kun je hiervoor terecht. Als je bij ons langskomt voor een volledige behandeling, geven we je direct een voedingsadvies. Ideaal dus! Uiteraard wordt er ook veel discipline van je gevraagd indien je wilt afvallen. Jouw inzet is van belang. Wij ondersteunen je in het gehele proces. Indien je veel last hebt van gewichtsschommelingen, zal je vast ook al merken dat je energie ook erg wisselend is. Tijd om aan de slag te gaan! Wij vertellen je er meer over!

Acupunctuur voor afvallen inzetten?

Doordat wij de Oosterse én Westerse invalshoeken naast elkaar te leggen, ontstaan er veel inzichten. Dat geldt bij iedere persoon, ongeacht het doel. Wanneer je wilt afvallen kijken we goed na of de energiesystemen goed op elkaar zijn afgestemd. Het kan namelijk zo zijn dat je energiebalans is verstoord en dat dit herstelt moet worden. Het uiteindelijke doel is dat er een spijsvertering ontstaat dat je een goed gevoel geeft.

Waarom acupunctuur?

Acupunctuur kun je inzetten voor diverse doeleinden, waaronder als extra ondersteuning bij afvallen. Daarnaast is het ook effectief voor onderstaande punten:

 • Zwanger worden;
 • Allergieën;
 • Gynaecologische klachten; overgangsklachten
 • Stress, burn-out;
 • Keel-, neus- en oorklachten;
 • Slaapproblemen;
 • Luchtwegen;
 • Interne klachten;
 • Leefstijladvies;
 • Klachten bij kinderen;
 • Spijsvertering;
 • Verslavingen;
 • En veel meer.

Over Acupunctuurpraktijk Mierlo

Binnen Acupunctuurpraktijk Mierlo worden meerdere behandeltechnieken toegepast, zoals de klassieke acupunctuur, ooracupunctuur, tuina (Chinese massage), qi gong, voedings- en leefstijladvies, NAET en meer. Door deze diversiteit is er altijd een oplossing voor jouw klachten. Of dit nou gaat om afvallen, stoppen met roken of chronische klachten.

Na de eerste afspraak voelde ik mij daar direct erg op mijn gemak. Inmiddels ben ik genezen van mijn kwaal en bespreek ik ook andere kwaaltjes, waaronder bepaalde allergieën, welke ik al jaren met mij mee draag. Voor deze kwaaltjes word ik op dit moment ook behandeld. De eerste resultaten zijn erg bemoedigend. Ook heeft Nicole mij erg goed geholpen met mijn slaapproblemen. Nicole: Heel hartelijk dank hiervoor!

Ja, ik wil acupunctuur voor afvallen!

Wil je gebruikmaken van acupunctuur voor afvallen? Maak dan direct een afspraak bij Acupunctuurpraktijk Mierlo. Samen gaan we aan de slag en werken we toe naar jouw doelstelling. Belangrijk om te weten is dat jij altijd centraal staat. Dankzij onze persoonlijke benadering en open communicatie behalen we niet alleen de doelstelling, maar geeft het je ook meer inzichten.

Contact opnemen Direct bellen

Gezondheidsklachten

Je kunt bij mij terecht voor de behandeling van diverse fysieke en mentale klachten.

Behandeling

Ik stem de behandeling af op jouw specifieke klachten. Ik maak daarbij gebruik van Acupunctuur, NAET, Qi Gong, voedingsadvies en coaching.

Over Nicole

Ik ben acupuncturist en heb mijn opleiding in Traditionele Chinese Geneeswijze gevolgd in Nederland en België en blijf geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen.