Acupunctuur stoppen met roken

Wil je stoppen met roken? Het kan erg lastig zijn om te stoppen, vooral als je al jarenlang rookt. Wist je dat je acupunctuur voor stoppen met roken kunt inzetten? Vooral de ontwenningsverschijnselen zorgen ervoor dat men snel weer begint met roken. Om dit te doorbreken is veel doorzettingsvermogen nodig. Door een combinatie van lichamelijke verslaving aan nicotine en de geestelijke afhankelijkheid is het zo moeilijk om te stoppen met roken. De ontwenningsverschijnselen kunnen er zelfs toe leiden dat je minder goed slaapt, veel stress ervaart, eet- en snoepaanvallen krijgt en dergelijke. Je kunt dit voorkomen door te kiezen voor acupunctuur. Bij Acupunctuurpraktijk Mierlo ben je hiervoor aan het juiste adres. Dankzij acupunctuur verminderen de ontwenningsverschijnselen en wordt het voor je een stuk gemakkelijker. Graag vertellen we je er meer over.

Acupunctuur inzetten voor stoppen met roken?

Steeds meer mensen kiezen ervoor om acupunctuur in te zetten wanneer zij willen stoppen met roken. Acupunctuur zorgt ervoor dat jouw behoefte aan nicotine afneemt. Uiteraard is het ook belangrijk dat jij zelf echt wilt stoppen met roken en dat je inzichten verkrijgt in jouw verslaving. Wij staan voor je klaar om samen met jou te werken aan een rookvrij leven. Door acupunctuur in te zetten doorbreek je jouw lichamelijke én de geestelijke afhankelijkheid. Je zult al snel merken dat je je een stuk energieker voelt en dat het volhouden ook makkelijker wordt. Het is belangrijk om de behandelingen een aantal keer te herhalen. Dit werkt namelijk het beste.

Waarom acupunctuur?

Acupunctuur is effectief voor vele klachten, waaronder het stoppen met roken. Daarnaast kun je ook aan vele andere klachten denken. Hieronder staan een aantal op een rij:

 • Allergieën;
 • Gynaecologische klachten; overgangsklachten
 • Stress, burn-out;
 • Keel-, neus- en oorklachten;
 • Slaapproblemen;
 • Zwanger worden;
 • Luchtwegen;
 • Interne klachten;
 • Leefstijladvies;
 • Klachten bij kinderen;
 • Spijsvertering;
 • Verslavingen;
 • En veel meer.

Over Acupunctuurpraktijk Mierlo

Nicole, oprichter van Acupunctuurpraktijk Mierlo, kijkt graag samen met jou naar de juiste oplossingen om jouw balans weer te herstellen. In het geval van stoppen met roken is dat het streven. Het doel van Nicole is om ervoor dat zorgen dat lichamelijke klachten zo snel mogelijk verminderen en uiteindelijk natuurlijk ook weggaan.

Na de eerste afspraak voelde ik mij daar direct erg op mijn gemak. Inmiddels ben ik genezen van mijn kwaal en bespreek ik ook andere kwaaltjes, waaronder bepaalde allergieën, welke ik al jaren met mij mee draag. Voor deze kwaaltjes word ik op dit moment ook behandeld. De eerste resultaten zijn erg bemoedigend. Ook heeft Nicole mij erg goed geholpen met mijn slaapproblemen. Nicole: Heel hartelijk dank hiervoor!

Maak direct een afspraak!

Ben jij ook zo klaar met het roken? Wil je acupunctuur inzetten voor het stoppen met roken? Kom dan langs bij Acupunctuurpraktijk Mierlo. Neem contact met ons op, zodat we een afspraak kunnen inplannen. Op naar een rookvrij leven!

Contact opnemen Direct bellen

Gezondheidsklachten

Je kunt bij mij terecht voor de behandeling van diverse fysieke en mentale klachten.

Behandeling

Ik stem de behandeling af op jouw specifieke klachten. Ik maak daarbij gebruik van Acupunctuur, NAET, Qi Gong, voedingsadvies en coaching.

Over Nicole

Ik ben acupuncturist en heb mijn opleiding in Traditionele Chinese Geneeswijze gevolgd in Nederland en België en blijf geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen.